Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Dak- en Zinkwerk

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van dak- en zinkwerk? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse staat voor u klaar! Wij zijn werkzaam in de regio Hilversum en omstreken. 

Reparaties en onderhoudswerkzaamheden

Daken worden door de jaren heen continu blootgesteld aan kou, regen, sneeuw, hagel, wind en warmte. Slijtage en beschadigingen zijn op den duur onvermijdelijk. Periodiek onderhoud aan uw dak is dan ook van essentieel belang om lekkages en andere problemen te voorkomen en de levensduur van het dak te verlengen. Dit onderhoud dient vanzelfsprekend te worden uitgevoerd door een specialist. Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u ook bij dakreparaties en onderhoudswerkzaamheden graag van dienst!

Dakbedekking

Is het dak van uw woning aan vervanging toe? Of werkt u aan een nieuwbouwproject dat van dekbedekking voorzien dient te worden? Als erkend dakbedekkingsbedrijf kan Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse u van dienst zijn met het plaatsen van de volledige dakopbouw. Infomeer gerust naar de verschillende mogelijkheden met betrekking tot dakbedekking.

Zinkwerk

Behalve voor het vervangen of nieuw plaatsen van dakbedekking kunnen wij ook het plaatsen, vervangen of herstellen van zinkwerk uit handen nemen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor periodiek onderhoud aan uw zinken dakgoten en afvoeren. Op die manier kunnen eventuele (beginnende) problemen meteen worden aangepakt, voordat ze tot lekkages leiden.

Ja, vertel mij meer over dak- en zinkwerk!

Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is dé specialist op het gebied van dak- en zinkwerk in Hilversum en omstreken. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn u graag van dienst

Onderliggende diensten...

Informatie aanvraag: dak- en zinkwerk