Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Duurzaamheid

Zowel particulieren als bedrijven besteden steeds meer aandacht aan duurzaamheid. En terecht. Traditionele energiebronnen zijn nu eenmaal niet onuitputtelijk. Gelukkig hoeft het gebruik van alternatieve energiebronnen tegenwoordig niet meer in uw nadeel te zijn. Sterker nog, met de juiste duurzame oplossingen kunt u zelfs veel geld besparen! Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan u hierover adviseren.

Ik heb interesse in duurzame oplossingen, maar waar begin ik?

Iedereen kan met een aantal kleine veranderingen beginnen met water en energie besparen. Denk aan vaker douchen in plaats van in bad gaan, een waterbesparende douchekop aanschaffen en de verwarming een graadje lager zetten. Maar u kunt ook eens verder kijken. Er zijn tegenwoordig veel verschillende duurzame oplossingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan een zonneboiler, een warmtepomp of het vervangen van uw oude CV-ketel door een energiezuinige hoogrendementsketel. Ook met het opnieuw inregelen van uw installaties en het isoleren van uw woning kunt u veel energie besparen. Wanneer u meerdere duurzame oplossingen combineert, kunt u nog betere resultaten behalen.

Welke duurzame oplossingen zijn aantrekkelijk voor mij?

Hoeveel u precies kunt besparen, is afhankelijk van uw huidige verbruik en uw specifieke situatie. Een warmtepomp is bijvoorbeeld niet voor elke situatie de beste oplossing. Het is dan ook zeker aan te raden om u eerst door een specialist te laten adviseren. Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse komt graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u laten zien welke duurzame oplossingen voor u het meest rendabel zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de investering, terugverdientijd en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken.  

Ja, vertel mij meer over duurzaamheid!

Bent u benieuwd naar welke duurzame oplossingen geschikt zijn voor uw woning of bedrijfspand? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse laat u graag in een persoonlijk gesprek zien wat er voor u allemaal mogelijk is. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de investering en terugverdientijd voor u inzichtelijk maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken!

Informatie aanvraag: duurzaamheid