Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Inregelen installatie

Als hét installatiebedrijf van Hilversum en omstreken is Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse‚Äč u graag van dienst bij het plaatsen van uw verwarming. Maar wij kunnen uw installatie ook (opnieuw) voor u inregelen. En dat kan u veel geld en ongemak besparen!

Hoe weet ik of mijn verwarmingsinstallatie goed is ingeregeld?

Een verwarmingsinstallatie die niet goed is ingeregeld is vaak makkelijk te herkennen. Heeft u last van één of meer radiatoren die bijzonder traag warm worden na het inschakelen van de verwarming? Warmen sommige radiatoren slechts gedeeltelijk op? Of willen ze helemaal niet opwarmen? Dan is het systeem niet goed ingeregeld. Dat creëert niet alleen ongemak voor u, het zorgt er ook voor dat uw CV-ketel veel harder moet werken (en dus meer energie moet verbruiken) om de ruimtes in huis op de gewenste temperatuur te houden. Zonde! Tenslotte zijn de energieprijzen al hoog zat. Gelukkig kunt u altijd bij ons terecht. Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan uw installatie voor u inregelen, zodat deze zo zuinig mogelijk functioneert.

Hoe werkt het inregelen van installaties?

Wanneer een van onze monteurs bij u langskomt om uw installatie in te regelen, wordt het systeem nagekeken op een juiste werking. Vervolgens worden de radiatoren waterzijdig ingeregeld. Dat wil zeggen dat ze van de juiste toestroom van warm water worden voorzien, zodat alle radiatoren weer opwarmen zoals het hoort. Indien gewenst kan er ook een thermostatische afsluiter met automatische debietregeling worden geïnstalleerd. Deze zorgt ervoor dat u niet onnodig veel energie verbruikt.

Ja, vertel mij meer over het inregelen van installaties!

Wilt u uw installatie(s) opnieuw laten inregelen zodat u kunt profiteren van lagere stookkosten en een optimaal werkend verwarmingssysteem? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Informatie aanvraag: inregelen installatie