Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Loodgieterswerk

Als het op sanitaire installaties, leidingwerk en riolering aankomt, is het belangrijk eventuele reparaties en werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. Het inschakelen van een erkend loodgietersbedrijf is dan zeker geen overbodige luxe. Gelukkig kunt u ook voor loodgieterswerk in de regio Hilversum terecht bij Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse.

Aanleg en vervanging

Het aanleggen of vervangen van sanitaire installaties, waterleidingen, gasleidingen en riolering behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Deze klussen kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan de loodgieters van Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse! 

Reparaties en onderhoud

U kunt ons inschakelen voor alle denkbare reparatiewerkzaamheden. Maar om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken, is preventief onderhoud noodzakelijk. Ja, dit geldt ook voor sanitaire installaties en riolering! Daarom kunt u een onderhoudscontract afsluiten op het werk dat door ons is aangelegd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie en kan er tijdig worden ingespeeld op slijtage of kleine defecten. 

Legionellapreventie

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor legionellapreventie. De legionellabacterie, die ontstaat in stilstaand water, kan legionellagriep of veteranenziekte veroorzaken – mogelijk met fatale gevolgen! Bij twijfel raden we altijd aan om een legionella-onderzoek te laten uitvoeren. Dit is nog belangrijker in situaties waar sanitaire voorzieningen gedurende een langere periode niet gebruikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de douches in scholen tijdens de zomervakantie, of woningen die een tijdje leeg hebben gestaan. Neem geen risico en schakel ons in voor een onderzoek!

Ja, vertel mij meer over loodgieterswerk!

Zoekt u een bedrijf dat leidingen of sanitaire installaties voor u kan aanleggen? Wilt u een onderhoudscontract voor uw installaties afsluiten? Of heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van legionella preventie? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst bij alle soorten loodgieterswerkzaamheden! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Onderliggende diensten...

Informatie aanvraag: loodgieterswerk