Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Sanitair

Bent u op zoek naar een betrouwbare, erkende sanitair specialist in de regio Hilversum en omstreken? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst! Wij staan voor u klaar bij alle denkbare werkzaamheden op het gebied van sanitair.

Sanitair reparaties

Het maakt niet uit of het nu gaat om het vervangen van een kraan, het repareren van een douche of het verhelpen van een lekkage. Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst bij kleine én grote sanitair reparaties!

Sanitair renovaties

Zijn uw sanitaire ruimtes aan renovatie toe? Renoveren is vaak stukken voordeliger dan alles nieuw plaatsen. Schakel voor renovaties wel altijd een erkende specialist in! Het kan verleidelijk zijn om zelf aan de slag te gaan, maar wanneer het sanitair niet op de juiste manier wordt geïnstalleerd en aangesloten kunt u hier veel problemen aan overhouden. 

Nieuw sanitair

Heeft u net een woning gekocht en mag u zelf bepalen hoe de sanitaire ruimtes eruit komen te zien? Dan is dat de ideale kans om eindelijk de badkamer van uw dromen te realiseren! Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan u hierbij van een deskundig advies voorzien en tevens de installatie voor u verzorgen. 

Ja, vertel mij meer over sanitair!

Overweegt u een renovatie van uw toilet of badkamer? Of heeft u een huis gekocht waarin u nieuw sanitair wilt laten plaatsen? Als dé sanitair specialist van Hilversum en omstreken is Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse u graag van dienst! Neemt gerust contact met ons op voor een deskundig advies op maat en een bijbehorende offerte. 

Onderliggende diensten...

Informatie aanvraag: sanitair