Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Badkamers

Zoekt u een betrouwbaar installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in badkamer renovaties of het plaatsen van nieuwe badkamers? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse uit Hilversum is u graag van dienst!

Badkamer renovaties

Het renoveren van uw badkamer is doorgaans veel voordeliger dan een compleet nieuwe badkamer laten plaatsen. Met een paar kleine veranderingen kunt u uw sanitaire ruimtes al een volledig frisse uitstraling geven! Het is echter wel belangrijk dat alles op de juiste manier wordt aangesloten en dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Het inschakelen van een erkend installatiebedrijf is dus zeker aan te raden! Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan u adviseren over de beste aanpak van uw badkamer renovatie. Uiteraard kunnen wij ook de uitvoering van de renovatiewerkzaamheden uit handen nemen. 

Nieuwe badkamers

Heeft u een (nieuwbouw)woning gekocht waarbij u zelf de badkamer mag ontwerpen? Dat is dé kans om eindelijk de badkamer te realiseren die u altijd al wilde hebben. Maar zelfs als u al precies weet hoe uw nieuwe badkamer eruit moet komen te zien, is wat deskundig advies geen overbodige luxe. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse. Wij kunnen u gedurende het hele proces van dienst zijn, van de eerste schetsen tot aan de afwerking van uw nieuwe badkamer.

Ja, vertel mij meer over badkamers!

Het maakt niet uit of u nu interesse heeft in een badkamer renovatie of een nieuwe badkamer; Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. 

Overige diensten...

Informatie aanvraag: badkamers