Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Douche

Uw sanitaire ruimtes worden dagelijks gebruikt. Het is daarom van belang dat deze niet alleen in de gewenste stijl worden ingericht, maar ook zo functioneel en comfortabel mogelijk zijn. 
Overweegt u om uw douche te laten renoveren? Of wilt u uw huidige bad vervangen door een douchecabine? Technisch Installatiebedrijf L.N.F Cornelisse is u graag van dienst!

Douche renovaties

Van het slopen en afvoeren van uw oude douche tot het installeren van het benodigde leidingwerk en van het betegelen van de wanden tot aan het voegwerk, Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan alle renovatiewerkzaamheden voor uw douche uit handen nemen. 

Nieuwe douches

Ook wanneer het een compleet nieuwe doucheruimte in een nieuwbouwwoning betreft staan wij graag voor u klaar. We kunnen samen met u een ontwerp maken voor uw doucheruimte, zodat deze straks in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die u heeft in de beschikbare ruimte.

Comfort sanitair

Het kan ook voorkomen dat de doucheruimte nog in prima staat is, maar aangepast moet worden aan de behoeften van de gebruiker. Bijvoorbeeld vanwege een fysieke beperking. Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Zo kunnen wij een bad ombouwen tot een comfortabele doucheruimte, of wandbeugels, douchekrukken of andere zorghulpmiddelen installeren. Zo kan iedereen zelfstandig van zijn of haar sanitaire voorzieningen gebruik blijven maken.  

Ja, vertel mij meer over douches!

Overweegt u om uw douche te laten renoveren? Of wilt u een compleet nieuwe doucheruimte laten plaatsen? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Overige diensten...

Informatie aanvraag: douche