Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Toiletten

Het mag dan de kleinste ruimte van het huis zijn, als uw toilet niet naar wens is qua stijl, indeling of functionaliteit kan dit behoorlijk wat frustraties opwekken. Bent u van plan uw huidige toilet te renoveren of wilt u een compleet nieuw toilet laten plaatsen? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse staat voor u klaar!

Toiletrenovaties

Een toiletrenovatie lijkt in de eerste instantie niet zo ingrijpend als bijvoorbeeld een badkamer renovatie. Toch wordt het vaak onderschat. Als de water- en afvoerleidingen niet op de juiste manier en met het juiste gereedschap worden aangesloten, kan dit vervelende gevolgen hebben. Daarbij kan het nog een behoorlijke uitdaging zijn om in zo’n kleine ruimte te werken. Onze sanitair specialisten hebben een ruime ervaring met toiletrenovaties en zijn u dan ook graag van dienst.

Nieuwe toiletten

U kunt ons uiteraard ook inschakelen voor de realisatie van een volledig nieuw toilet, of dat nu in een bestaande woning of nieuwbouwwoning is. Wilt u een nieuw toilet laten plaatsen maar heeft u nog geen idee hoe het eruit moet komen te zien? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen deskundig advies bieden in de ontwerpfase. Vanzelfsprekend kunt u ook de installatie en afwerking van uw nieuwe toilet aan ons overlaten. 

Ja, vertel mij meer over toiletten!

Overweegt u een toilet renovatie, of bent u benieuwd naar de kosten om een compleet nieuw toilet te laten plaatsen? Bij Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. 

Overige diensten...

Informatie aanvraag: toiletten