Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Verwarming

Verwarming is in Nederland simpelweg noodzakelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden om een aangenaam binnenklimaat te realiseren – ook met duurzame, energiezuinige oplossingen! Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is uw specialist op het gebied van verwarming en vertelt u hier graag meer over.

Mijn oude CV-ketel is aan vervanging toe, wat nu?

Heeft u nog een oude CV-ketel en is deze meer dan 10 jaar oud? Dan is het zeker het overwegen waard om deze te laten vervangen door een nieuwe, energiezuinige HR-ketel. Deze hoogrendementsketels gaan namelijk vele malen zuiniger met energie om. Dat betekent dat uw maandelijkse kosten omlaag gaan. Daarbij kunt u de reparatiekosten voor uw oude ketel wegstrepen. Ketelvervanging vergt vanzelfsprekend een investering, maar doordat u gaat besparen kunt u deze binnen afzienbare tijd terugverdiend hebben.

Kan ik ook een alternatief verwarmingssysteem laten installeren?

De techniek heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. In plaats van te kiezen voor een hoogrendementsketel, kunt u ook overstappen op wand- en of vloerverwarming. U kunt met dergelijke installaties niet alleen van een aantrekkelijk rendement profiteren, maar ook van een verhoogd wooncomfort. Ook het feit dat vloerverwarming onzichtbaar geïnstalleerd kan worden is voor veel mensen een pluspunt.

Ja, vertel mij meer over verwarming!

Elke situatie vereist een specifiek verwarmingsplan om tot de gewenste resultaten te komen. Als ervaren specialist op het gebied van verwarming is Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse u graag van dienst met een deskundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Informatie aanvraag: verwarming