Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Ketelvervanging

Een CV-ketel gaat nu eenmaal niet eeuwig mee. Afhankelijk van hoe goed uw CV-ketel is onderhouden, zal het apparaat na 15 jaar toch echt vervangen moeten worden. Dat is voor u de ideale gelegenheid om te investeren in een energiezuinige hoogrendementsketel. Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse is u graag van dienst met deskundig advies. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw nieuwe ketel verzorgen.

Kan ik echt geld besparen met ketelvervanging?

Het tijdig vervangen van uw CV-ketel is van essentieel belang om een aangenaam binnenklimaat te waarborgen. Veel mensen stellen de aanschaf van een nieuwe CV-ketel zo lang mogelijk uit. Begrijpelijk, want een nieuwe ketel vergt nu eenmaal een flinke investering. Maar oude ketels vergen meer onderhoud en verbruiken meer energie. Dus hoe langer men wacht, hoe groter de kans op storingen en onnodig veel energieverbruik. Bovendien kunt u met een nieuwe ketel juist geld besparen. U kunt voor een vergelijkbaar bedrag een nieuwe hoogrendementsketel aanschaffen die veel zuiniger is dan uw oude ketel. Doordat u gaat besparen op uw maandelijkse energiekosten, kunt u de investering voor de nieuwe ketel al relatief snel hebben terugverdiend. Daarna gaat u alleen maar meer besparen. Bovendien profiteert u met een nieuwe ketel van een verhoogd wooncomfort.

Ik weet niet welke CV-ketel geschikt is voor mij, wat nu?

De keuze voor de juiste CV-ketel is afhankelijk van meerdere factoren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Of u de ketel voor verwarming én warm water gebruikt, of alleen voor één van deze twee;
  • Het type woning dat u heeft;
  • De grootte van uw woning;
  • Hoe goed uw woning geïsoleerd is;
  • Of u op meerdere plekken tegelijk warm water wilt kunnen tappen.

Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse helpt u graag bij het kiezen van een CV-ketel die in alle opzichten aansluit op uw huidige situatie. Daarbij kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Op die manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en u van een optimaal rendement kunt profiteren.

Ja, vertel mij meer over ketelvervanging!

Is uw oude CV-ketel aan vervanging toe? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse uit Hilversum helpt u graag bij uw keuze voor een nieuwe, zuinige ketel. Uiteraard kunnen wij ook de investering en besparingsmogelijkheden voor u inzichtelijk maken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Informatie aanvraag: ketelvervanging