Spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 035-624 75 82

Service & Onderhoud

Voor het waarborgen van de werking en veiligheid van uw verwarmingsinstallatie, is periodiek onderhoud van essentieel belang. Gelukkig heeft u met Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse altijd een ervaren monteur achter de hand!

Is periodiek onderhoud echt noodzakelijk?

Als u uw auto nooit een onderhoudsbeurt geeft, dan kunt u erop wachten dat u op een gegeven moment met pech langs de weg staat. Bovendien zult u dan niet de jaarlijkse APK-keuring doorkomen. Voor uw CV-ketel geldt eigenlijk hetzelfde. Ook die heeft zo nu en dan een beurtje nodig. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt wordt de ketel helemaal nagekeken. Kleine storingen en defecten kunnen worden verholpen en eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Na afloop bent u weer verzekerd van een veilige, zuinige en optimaal werkende verwarmingsinstallatie. Met periodiek onderhoud kunt u het risico op storingen bovendien aanzienlijk minimaliseren!

Wat kan ik zelf doen aan mijn CV-ketel?

Naast het periodieke onderhoud dat u door een erkende specialist laat uitvoeren, zijn er ook een aantal werkzaamheden die u zelf kunt doen om uw CV-ketel naar behoren te laten functioneren. Hierbij kunt u denken aan het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat. Merkt u dat de waterdruk afneemt en dat één of meer radiatoren slecht of alleen gedeeltelijk opwarmen? Kijk dan naar de meter van de CV-ketel. Staat de wijzer in het rode gedeelte (onder de 2 bar) dan moet de CV-ketel bijgevuld worden. Na het bijvullen wordt aangeraden het systeem even te ontluchten om van eventuele luchtbellen in de leidingen af te komen.

Kan ik ook een onderhoudsabonnement afsluiten voor mijn CV-ketel?

Jazeker! Dit raden wij onze klanten altijd aan. Ten eerste is het fijn omdat u niet zelf in de gaten hoeft te houden wanneer het weer tijd is voor het periodiek onderhoud van uw ketel – u ontvangt hier automatisch bericht over. Ten tweede betaalt u een vast, laag bedrag per maand, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over grote uitgaven in één keer. Met een onderhoudsabonnement bent u altijd voordeliger uit! Ook bent u op deze manier verzekerd van een veilige, zuinige en goed functionerende verwarmingsinstallatie en kunt u de levensduur van uw ketel verlengen. En mocht u toch onverhoopt met een storing geconfronteerd worden? Dan heeft u altijd een monteur achter de hand die het probleem voor u kan verhelpen.

Ja, vertel mij meer over service en onderhoud!

Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van service en onderhoud? Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse vertelt u graag meer over de mogelijkheden! Voor het melden van een storing of defecten raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.  

Technisch Installatiebedrijf L.N.F. Cornelisse
Silenestraat 32
1214 AP Hilversum

Tel: 035-624 75 82
E-mail: info@cornelissehilversum.nl

Informatie aanvraag: service & onderhoud